Online Magyarország
Települések
Kistérségek
Régiók
Keresések
Befektetőknek, kivitelezőknek
(ajánlatok és ajánlatkérések)
 
Portfólió
(cégek, intézmények, civil szervezetek a településen)
 
Turisztikai vonzerőleltár
(látnivalók és rendezvények)
 
Versenyképesség
(települések statisztikai adatbázisa)
 
TÖOSZ online
(az önkormányzati szövetség hírei)
 
 
 
Új Magyarország Fejlesztési Terv
(2007-2013 nyertes pályázatok)
Web-tér menedzser
belépés
regisztrált felhasználóknak
Beruházás

Borturisztika, borturizmus

Cégek, vállalkozások hírei

Centrum Párt

Civil hírek

Egyházak

Elektronikus ügyintézés

Életmód

Energiagazdálkodás

Érdekességek

Események

e-ügyintézés

Falusi turizmus desztináció menedzsmenttel

Foglalkoztatás

Gasztronómia

Gazdasági hírek

Gyermek és ifjúsági ügyek

Gyermeknevelés

Információ

Innen-onnan

Intézményfenntartás

Jegyzet

Kamarák

Katasztrófavédelem

képviselő-testület

Képviselőtestület

Kiállítások, konferenciák

Kistelepülések

Kistérségek

Kitüntetés

Koncert

Konferencia

Kórház, klinika vagy egészségügyi centrum

Kormányrendeletek

Költségvetés

Környezetvédelem

Közbiztonság

Kultúra

Kulturális programok

Lelkisegély

MDF

Nemzetiségi ügyek

Nyugdíjasoknak

Oktatás

Önkormányzati választás

Párthírek

Politika, közélet

Regionális programok

Rendezvény

Rendőrségi hírek

Sport / fittness / szabadidő

Sportrendezvény

Statisztika

Szabadidő

Szociális ügyek

T-Kisebbségek

Turizmus

Utazás

Ünnepségek

Vendéglátás


Újra nyitva a dunaszekcsői Halászcsárda

 Igazi gyöngyszemre leltek a dunaszekcsőiek és a településre látogató turisták. A Duna-partján, közvetlenül a kompkikötő szomszédságában megújult a régi Halászcsárda. Új külcsíny és vadonatúj belbecs várja a halételek kedvelőit, a magyar konyha szerelmeseit Szekcsőn.
A bólyi Werner József tervei alapján elkészült épület a Duna-part igazi gyöngyszemévé vált, idilli környezetet biztosítva a gasztronómia mesterei számára. A csárdagazda, Sándor József Benedek, pedig igazi dunaszekcsői ízekről biztosította a megnyitó napján a csárdába látogatókat.
"Úgy gondolom, hogy a becsület és a tisztesség a legfontosabb egy vendéglő, étterem működtetése során. Annak érdekében, hogy elégedett, visszajáró vendégkörrel büszkélkedhessünk, mindig a maximumot kell nyújtanunk. Úgy a felszolgáló személyzetnek, mint a főszakácsnak" - vázolta a csárdagazda a sikeres működtetés alapelveit.

Publikálta
null
Helyilap
Kistérségek
Művészet és kultúra
Területfejlesztési Önkormányzati Társulások
Választókerület(ek)